top of page
  • Forfatters billedesimonehoppe

Velkommen til PVX News
Vi glæder os meget til at holde jer opdateret med nyheder fra ridesporten. Her vil komme alt fra resultater til faglige indlæg.PVX News vil skabe en platform, hvor hele ridesporten kan samles. Vi vil bringe historier og indlæg fra både bredde og elite, men også fra flere forskellige discipliner. Vi har netop i weekenden d. 5-7 april været til Ice Horse Festival i Herning, som er verdens største indendørs World Ranking stævne for islandske heste. Næste indlæg kommer til at indeholde reportager fra stævnet, hvor I også kan møde nogle af rytterne og Simone vil forklare lidt mere om, hvad stævner for islandske heste går ud på.


Vi glæder os til at tage jer med rundt i hele hesteverdenen. I kan følge med på vores sociale medier på instagram: www.instagram.com/paradevedx , tiktok: @leep_media og vores Youtubekanal: www.youtube.com/@Parade-Ved-X , hvor I også kan følge vores PVX on Tour.


Her kan i lytte til vores seneste afsnit af PVX Podcast, hvor vi har besøg af to grooms fra henholdsvis Helgstrand Dressage og Rasmine Laudrup-Dufour:
News bliver skrevet af Simone Hoppe, som har redet siden hun var helt lille og lige siden elsket heste. Simone har siden hun afsluttede sin STX eksamen levet af at ride. Ved siden af jobbet som professionel rytter, har hun taget en bachelor i Nordisk sprog og litteratur og glæder sig til at gøre brug af sine evner til at formidle og kommunikere via denne nye news blog.


I må meget gerne henvende jer med spændende historier, ideer til emner eller resultater på simone@leep-media.com297 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page