top of page
DR6_4395.jpg

Kundereferencer

Schou.png

Absolute Horses

Vi kan varmt anbefale LeeP Media som professionel videograf, især når det kommer til hestevideoer. Han har en stor passion for heste og det skinner igennem i hans arbejde. Han har evnen til at fange hestens skønhed og bevægelse på film og skabe smukke og effektive videoer. Han er også god til at arbejde sammen med ryttere og heste, og har altid en professionel og respektfuld tilgang. Vi er været meget tilfredse med resultaterne af samarbejdet med LeeP Media og vil absolut anbefale ham til andre heste- ejere og ryttere.

 

- Kaisa, Absolute Horses

_R6_3728.jpg

Team Vestergaard

Vi har været yderst tilfredse med Dan fra LeeP Media. Dan er god til at fange specielle øjeblikke og med hans baggrund inden for vores sport, fanger han udtryk på både ryttere og heste, som er helt specielle.

Dan er god til at få en til at føle sig tilpas, selvom man får et kamera ret tæt på.

 

Vi kan på det varmeste anbefale LeeP Media og glæder os til at se de næste videoer han skal lave for os.

- Melanie, Team Vestergaard

_R6_6102_edited.jpg

JP Group

Vi har brugt LeeP Media til produktion af professionel video- og billedemateriale. Dan har evnen til at skabe smukke og effektive billeder og videoer, der viser vores produkter på den bedste måde. Han er behagelig at arbejde sammen og forstår vores behov og ønsker. Vi har været meget tilfredse med resultaterne af samarbejdet med Leep Media og vil absolut give en anbefaling til andre virksomheder.

- Torben, JP Group

Leverancer

Herunder kan du se nogle af de services og projekter vi har leveret

Danish Christmas Show 2022

Under Danish Christmas Show 2022 leverede LeeP Media mere end 20 Reels til 14 ryttere.

bottom of page